Met Goede wil


“Wanneer de wereld met goede wil betreden wordt kan het eigenlijk alleen maar meezitten en je mogelijk ver brengen.”


Dat is de gedachtegang achter de titel. Met een open positieve blik de wereld tegemoet zien. Goede intenties zetten, positieve vibes delen en kinderlijke nieuwsgierigheid behouden. Ondanks dat zwarte romantiek één van de voorliefdes van de dichter is. Vanuit de schaduw is soms beter naar licht te kijken dan wanneer men zich blind staart in de felle zon. Niet voor niets zijn de gedichten in deze bundel soms met een kinderlijke inslag en noemt de dichter zich weleens ‘zonnekind’.

‘Met goede wil’ kwam uit in 2008 en is de debuutbundel van Mario. Het schrijven van poëzie heeft hij van jonge leeftijd nooit echt helemaal losgelaten. Met tijden is dit meer, of minder. Na enkele jaren in het Nederlandse poëziecircuit optredens en bijdragen te hebben gedaan werd onder eigen beheer deze bundel uitgebracht in een beperkte oplage van 200 exemplaren.

Het is een veelzijdige bundel van gedichten. Met zowel verzen, sonnetten, haiku’s en vrije vormen. Ook qua onderwerpen wordt er aan een breed scala aandacht besteed geïnspireerd op actualiteiten, filosofie, levensvisie en het leven zelf.


Jaar van uitgave: 2008
Uitgeverij: Eigen beheer
Oplage: 100 exemplaren
Aantal drukken: 1