Poëzie

Zijn muziekuitgaven dateren vanaf 2002.

In 2009 bracht hij in eigen beheer een gedichtenbundel uit getiteld “Met goede wil”. Daarna publiceerde hij op diverse media en stond hij op podia met performances.

In 2011 had hij zijn eerste expositie in samenwerking met Daniella Krijt. Een bevriende kunstenares uit zijn jeugd. Sindsdien exposeert hij met enige regelmaat.

In 2015 richtte hij Studio Het Nachtdier op, van waaruit de beeldende kunst wordt gemaakt en er projecten en exposities worden gedaan.

In 2018 werd zijn gedicht “Uit zwarte inkt” door stadsdichter Heidi Koren als raamgedicht gebruikt voor Gedichtendag in Nijmegen. In 2020 ontwikkelde hij in samenwerking met Poëziecentrum Nederland en destijds Dichter des Vaderlands Tsead Bruinja het project Coronagedicht in de lockdown. Hiervan is later een bloemlezing verschenen samengesteld door Wim van Til en Tsead Bruinja. Koninklijke Bibliotheek Nederland heeft dit project als cultureel erfgoed gearchiveerd.

Muziek vindt via diverse samenwerkingen en uitgevers een weg in de wereld. Hij houdt zich daarin vooral bezig met de compositie en productie. Het beeldend werk is verkrijgbaar via galerieën, winkels en via Studio Het Nachtdier.